Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

VOLBY


ANO, JDEME DO LEPŠÍCH ČASŮ, OZDRAVIT DUCHOVNĚ NÁROD, NAJÍT SAMI SEBE, HODNOTY, ÚCTU, AKČNOST i POKORU, PROPOJENÍ S PŘEDCHOZÍMI GENERACEMI.  PROSTĚ SLUŠNÝ ŽIVOT.....

Na úvod : 
Zapomíná se, že MOZKOMOROVÉ (živící se šťastnými pocity a vzpomínkami, které vysávají z lidí..) PRAVIČÁCI  ODS poslední oboje volby prohráli - parlamentní i komunální !!!  Neuvěřitelná drzost a důkaz jejich moci - že nám stejně oni sestavovali vládu a vedou městské úřady !!!  A mají strašnou starost o naše životy !  Jméno Nečas je docela symbolické.  Jsme v demokracii a budou muset konečně již respektovat volby a odtáhnout na skládku dějin !!!
Až zamrazí při tomto čtení Krause o politicích z roku 1653 .

Výsledek dnešních voleb resp. trend je jasný :


1/ většina normálních lidí chce prostě konečně změnu - to je dobře. Asi cítíme, že život nám dosud hodně utíkal a jediný argument českých pravičáků - prosperita soukromého sektoru padnul, jsme v řiti, krizi, v dluzích a po 20 letech v překvapivých opět kecech o utahování opasků. Ukončeme leta bezohlednosti, bezduchovna, vyčůranosti, cynismu, neviditelných pracek trhu atd. Život je totiž o něčem jiném. Občas si představím své rodiče, jak by dnes z té nepokory byli neštastní.  Již v 90-letech starší lidé cítili vadný směr politiky, ale ostatní je zesměšňovali. 

Toulám se hodně po Praze i okolí a vidím poustu opuštěných obchodů, zanedbaná zákoutí, přibývající stany a doupata v křovích, garážích, pod mosty, na ulicích slušné lidi vybírající koše a přežívající noce. Nikoli jen nemakačenky !!!    
Např. včera přijela do jídelny v Praze 4 DBK slušná 45 letá paní s kočárkem a v něm byl pejsek. Až po chvíli (asi jedinému o tom přemýšlejícímu) mi vlastně došlo - ona asi takto žije trvale na ulici. Proboha co se to s námi a naším lidstvím stalo !!!!!!

2/ Noviny již pár let stejně jako Troška apod. nečtu a nyní po zhlédnutí titulků k volbám jsem opět žasl nad debilitou českých novinářů.
 Ti škůdci národa píší, že pravice doplatila na nutné reformy ! To snad ne....  Tato sebranka nemá šanci udělat reformy, např. dodnes vidím rozpačitého Nečase jak uváděl do funkce do vlády toho kmotra, kterého předtím odsoudil atd.atd.

3/ Levice se musí proměňovat v moderní středolevou stranu a pokračovat ve své očistě... Ne si např. jen prohodit pořadí v dnešní koalici na radnici apod. Možná je fakt řešením již jen nové strany typu ANO2011 apod....

Příklad Praha 4 - herec tatrman bývalý člen KSČ, typický pravičák v nyní opět socialistickém zabezpečení TöPFER - (dnes již víme, že naštěstí volby prohrál)

- od Prahy 4 (ovládané trvale ODS-poznal jsem tyto týpky vč.starosty Horálka) dostal divadlo na Fidlovačce, celé zrekonstruované. On zde nebyl v nájmu či na určitou dobu, ale navždy resp. dokud bude chtít.  Naše děti, pokud na ZŠ šly vůbec do divadla - tak museli jedině sem....   Po letech milionových dotacích P4 divadlo nyní opustil s obrovským dluhem.
- Druhé divadlo Malá Fidlovačka je asi podobný případ. Ale nikde se nedočtete kdo vlastně za divadlem stojí ! 
- Nyní tento ne zrovna duchovně založený člověk dostal funkci dalšího ředitele - Vinohradského divadla ! Docela smutek, že toto kultovní místo povede. 
- Dosud byl senátor s velmi špatnou docházkou. Tento svůj super šolich chce samozřejmě udržet.
- V Praze 4 NEbydlí,  NEpracuje.  Jen podniká v restituci získaném domě s hospodou...

Soudruhu kapitalisto Topfře (v černém BMW za 3 mil), víte např. že před pár lety i z našich autobusů KAROSA zmizel i tento nápis?  Už jsme jen čistí montážníci, to jsou ty vaše špinavé neviditelné pracky trhu, vy šmejdi.  Po takové slavné a vyjimečně světově dlouhé historii - předchůdce Karosy - slavný pan Sodomka by měl podobné typy v politice profackovat, aby se jim rozsvítilo....

PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!