Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

KLAUSI - JDI DO PEKLA, JSI ZLO A ROZKLAD



PÍSEŇ PRO ŠMEJDA, ZLODĚJE, ŠKŮDCE NAŠEHO NÁRODA  KLAUSE = MOZKOMORA
(vysává z lidí každou dobrou vzpomínku, pocit naděje či štěstí a nechává je pomalu uvadat ve světě zoufalství a zármutku)

         >>>  P Í S E Ň  <<<

Přátelé, vydejme se společně již do lepší budoucnosti, objevme opět ztracenou duši národa, slušnost, lidskost, úctu k našim předkům, hodnoty.
Samozřejmě těžko obnovit rozkradené české výrobce, zaniklé značky, např. nedávno zrušenou i značku KAROSA původem SODOMKA (viz níže) !
V.Vaněček

Sdružení Práce a Solidarity www.i-spas.cz :

Tahle země musí zformulovat své cíle, své zájmy. Nacházíme se v područí, jsme pouhými subdodavateli. To, co se vytvořilo na našem území na konci 19. století, tedy ztělesněný um v produkci mnoha podniků, je pryč. Probíhá krize myšlení, neoliberální kapitalismus dojel na hranici a před námi je těžké hledání, co dále.

Dopis od veteránisty z muzea Vítkovice :

Také Vás zdravím,
všiml jsem si, jak celé to politicko-ekonomické dění prožíváte a na svém webu komentujete - upřímně Vás chápu a je dobře, že to někdo říká nahlas.
Zvláště pak v souvislosti s legendou jako je Sodomka - Karosa, je k pláči, jak už nám v tomto státě nepatří vůbec nic. I o tom je vlastně tak trochu celé to naše muzeum, když se probíráte hromadami materiálů, jde na vás takový smutek, že všechna ta sláva českých ručiček patří minulosti. Dnes je podivná doba a doufám pane inženýre, že se dočkáme změny.

S pozdravem,
J.S.
MUZEUM

 

PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!