Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

PO 22 LETECH KONČÍ ODS v Praze


V Praze padla ODS po 22 letech vedení města !

Další signál, že starý svět opravdu skončil.  Přeji té slušné menšině v ní, aby přestali být ovečkami a konečně se tvrdě vzbouřili, vykopali šmejdy a osvobodili nebo aspoň se dále osamostatňovali pro spolupráci se slušnými kolegy z jiných stran.

Např. naivně jsem (i já !) myslel, že ten (dnes odvolaný) primátor gynekolog Svoboda (ODS) je sice zoufalec (mě neodepsal ani na jeden email !) , ale slušný tvor, který se tam ocitl čestně. Jak naivní. Včera mi však vyprávěl kolega o tom, jak mu tento člověk při porodu za socialismu a i za úplatek přizabil u porodu dítě a ještě byl arogantní !!!  
TOP09 také jako celek je dnes možná ještě horší ve svém mazaném propracovaném image a naivkům jim oddaným....
A všechny zbývající partaje mají problémy, ale nejsou tak nebezpečné.

Řešením dnes je asi vytvoření a vládnutí týmu složeného ze slušných jednotlivců vybraných z různých stran.... Ve vládě to je v nedohlednu, to je neuvěřitelné dno plné pomatenců.  Vypadá to, že proces očišťování již probíhá na jednotlivých částech Prahy. Např. na Praze 2 je schopná a slušná starostka J.Černochová (ODS), předchozí týpek Paluska (ten mi odepsal, ale velmi drze) skončil, nyní obžalován na 10 let. Na Praze 4 také nyní skončil nicmoc starosta.
Líbí se mi Praha 3 (možná vzor budoucna) - tým z různých stran vč. takového revolucionáře Matěje Stropnického (ŽIŽKOVnejenSOBĚ), jenž by se starými typy politiků rozhodně nevyšel !

A my občané přestaňme být pasivní chudinky, buďme více frajeři, akční, otevření i pro veřejný život !!!
Pojďme všichni do slušnějších časů, abychom se nemuseli stydět před svými předky ! Každý svou troškou přispívejme k očistě !

V.Vaněček

PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!