Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

VOLBY a fanatismus pro knížete


 PREZIDENTSKÉ VOLBY - CHCI ABYSTE VĚDĚLI, ŽE :

Již ne
všichni Pražáci jsou bezohlední pravičáci. Kníže dostal i zde méně hlasů než se čekalo :-)  Ale pokud Praha prakticky vládne  celé ČR, tak by zde
   měli být lidé vyspělejší. Ta jediná tečka Prahy na celé mapě voličů ČR je hodná probrání sociology, psychology atd.
Voliči knížete zde byli agresivní až fanatičtí.  Chce to fakt zde odvahu říci, že jste volili Zemana ! 
Poprvé se jako hrdý Pražák stydím za místní stádovitostneodolání drtivé jednostranné 33 mil. kampani knížete vč. závislého tisku a chování se jako ovce. Nepochopení, že to celé bylo za hranicí, takto přicházeli k moci Hitlerové a Gottwaldové. Rodiče posílali děti s plackou  "Volím Karla" do  ZŠ (!) ,   stovky spamů jen pro knížete, nelegální výlepy, plakáty v oknech (!) apod. excesy. Uvízli v 1989. 
- Lidé zde často bez vztahů asi pocítili konečně opojné spojení s jinou bytostí - Karlem a proto tolik emocí a poté smutku až nenávisti. Je fajn, že se asi probouzejí do sociálně zdravějšího života, konzum přestává naplňovat ! To je ale obecně těžké období hledání a přeladění na nové hodnoty. Starý svět opravdu 12/2012 skončil....
Pražáci začínají sic pomalu ve svém přepychu vnímat i stav zbytku země. A nutnost ukončit český kapitalismus 19.stol. bezohlednosti na solidaritu, prostě na znovuobjevení lidské duše, kterou nám šmejdi ukradli.
- Zeman měl krutou pravdu = tragédie českých novinářů chudáků závislých a sloužící jako za CaK jen majitelům.  Již pár let nečtu stejně jako např. Troška český masový tisk a je mi lépe :-) Monitoruji jen okrajový a mám slušný přehled.
- Prezident Zeman zvolený jasnou převahou národa se i v  1.projevu ukázal jako konečně normální (!) člověk jako jeden z nás ! A takového člověka totiž svět, který jde do obrovských vnitřních přerodů potřebuje spíše než ten druhý typ, jenž nezvádl ani vlastní volbu(!) a odešel s obálkou na pivo... 

V.Vaněček - Praha


2. KOLO =
Národ si svobodně zvolil tyto 2 týpky = smutek.  A co hůře, masové revoluční vnucování Švancbergra. Češi asi uvízli v 1989. Zeman měl pravdu, čeští novináři jsou škůdci a žumpa národa - jak oblbují národ tito naprostí amatéři a služebníci majitelů českého tisku (co čekat od superkapitalistů Bakalů apod.)...  

Objektivně na rozdíl od těch PŘESVĚDČENÝCH VOLIČŮ KNÍŽETE se PŘIKLÁNÍM K ZEMANOVI, protože :

- Nesnáším davovost a hysterii jako za komunistů a revoluce : Kam přijdu mi všichni drze opět cpou "Doufám, že volíš Karla" !!!??? 
- Kníže se neumí vůbec prezentovat ani mluvit sám - konají to za něj cizí !!! 
- Placky na kabátech "volím Karla" - to snad ne......

- Všude mě otravují milionové reklamy knížepána - 33 mil Kč (Zeman 11).  
Masový vytrvalý tlak MOCNÉ MEDIÁLNĚ-POLICKO-INTELEKTUÁLNĚ-KLUTURNÍ FRONTY.
- Ministr vlády dna posledních let !
- Pravičák 19.stol. - proboha to jsme se
nikam nevyvinuly ?  Pro mě jako zkušeného občana aktivního se státem a úřady, je pravice opravdu neuvěřitelná žumpa a rozklad.  Její výsadní postavení v ČR je třeba skončit. Pravici volí všichni mí známí, kteří nikdy nic neřešili kromě sebe a svých firem.  Kdybych byl gauner volím jako podnikatel knížepána = daň firem klesla nedávno již jen na 19 % (dříve jsem platil 28%) + letos úplně zrušena druhá 15% daň z převodu peněz po zdanění "z kasy na osobní spotřebu" ! Fyzické "firmy" daň jen 15% !  Nechápu, jak česká neinformovaná masa chudých či zaměstnanců volí masochisticky pravici !!!
- Mám národní hrdost - po 100 letech nechci opět šlechtu !!! Karel Havlíček Borovský 1850 varuje  před »karabáčem« rodu Schwarzenbergů ve své písni Zle, matičko, zle Švarcenberci zde - 1.kolo voleb ukázalo, že českému národu tento karabáč nevadí, nebo o něm neví. 
- Do nového rychlého a měnícího se světa nechci za ČR spící a mumlající mrtvolu a 1.dámu babičku na křesle. Nechci knížete spolu s Klausem na světovém YOUTUBE.
- Je mi smutno z české konzervativní mládeže a mladých  - to je patologie ve světě nevídaná :-( 
Mladí mají být z principu opační !  
- Nechci pravicí dále likvidovat národní kulturu, školství, lidství, psychiku, sociálno. I to oslavované pravicové hospodářství již víme jak dopadlo....

Zde zatajovaná minulost Knížete !
Zde snaha učit se českou hymnu  "Ktéé tomof muj, ktééé tomof muj“ 

Z tisku :
Budeme čelit obrovské mediální masáži Zeman bude přesvědčovat voliče, aby ho podpořili proti místopředsedovi nenáviděné Nečasovy Umělci, intelektuálové budou nás mobilizovat abychom volili Karla Schwarzenberga, který je zosobnění mravnosti a navíc má dobré renomé v zahraničí. Ale to, že postoupil do druhého kola, je podle mne vítězství formy nad obsahem. Je to doklad toho, jak dobře funguje politický marketing. Lidé tím potvrdili, že podléhají stádnímu chování a že přímá volba je bezduchá šaráda, kde jde jen o vtip a šarm. A kromě jiného je to i názorný příklad toho, jak snadné je nevolit reálnou osobu, ale člověka, kterého si lidé vysní. 
Postup Miloše Zemana a Karla Schwarzenberga do druhého kola je důkazem toho, že se naše společnost stále ještě nevymanila z dávného sporu mezi Václavem Havlem a Václavem Klausem. Smutné na tom je, že tento spor je dnes už fikcí. Ani jeden z kandidátů totiž není zástupcem pravdy a lásky. 


 

1. KOLO =
Přátelé, tak po dlouhém váhání jsem se nakonec rozhodl, že bez emocí uvedu svůj názor na prezidentské kandidáty.
Jak jsem zvyklý, nejezdím na masových vlnách, jdu často proti stádu, mám dobré informace nikoli z ubohého celostátního tisku a vnímavost (i za komoušů jsem za to na rozdíl od mých známých a blízkých jediný byl stíhán) : 

Skvělé je, že konečně můžeme my občané volit, ať už si vybereme kohokoli - užijme si to !!! 

KOHO NEMOHU : 
Začnu fenoménem SCHWARZENBERG - protože mě ho všude drze a za nejvíce peněz cpou, vč. nelegálních výlepů devastujících Prahu a přesvědčují, že ho mám volit ! :
- Spící, mumlající, vypadající i senilně knížepán z Rakouska - opravdu máme navíc. Vlastenec a obroditel F.L.Rieger, TGM atd.  by museli zvracet nad tímto týpkem.
- Byl ve vrcholné politice čti žumpy posledních let. Už jen pro to s ním na skládku dějin  !!! 
- Srabáctví a vyčůranost : "když neodstoupí Čunek,odejdu já" - nakonec tam dospal do konce vedle tohoto týpka. Kdyby přišel Hitler, tak ho také nějak uvede a přijme situaci.  
- Pomatenost : Před lety děvče novinářka kontaktovala politiky jakožto studentka, která neví co dál po střední škole - Zeman jediný si sedl a shrnul možnosti. Ostatní utekli a Schwarzenberg si udělal dobře, sešel se ní u kávy několikrát, koketil, nelenil ji i volat (!) ale neporadil vůbec nic. Prostě hajzlík.

-  FIŠER........asi slušný, ale technokrat pro starý svět, kterého navíc jen krize vynesla z nějakého ústavu na premiéra !?
-  ZEMAN.......občas frajer, ale symbol starých časů ČR, Šloufové apod, nemohu ho už jen pro jeho korunního prince špínu Grosse !   
ŽENY.........obecně na to postavením zatím nemají, chlapi dnešní doby ČR by je prostě ovládli. Těším se příště na ženu.
FRANC.......iniciátor skinheadství ČR opravdu ne ! 
SOBOTKA...ODSák navíc jako chcíplotina a představitel žumpy minulých let.
OKAMURA...nějaký duchaprázdný navíc podnikatel, toho už vůbec nechápu...
-  OSTATNÍ....na ty si ted už nevzpomínám.

KOHO TEDY VOLÍM : 
DIENSTBIER....nebyl ve vrcholné špinavé politice, hlavně dříve (před dnes pomalu ale očišťující se ČSSD) byl i v ČSSD na indexu, táta také nebyl gauner, ale osobnost, bojovník za naši dnešní svobodu, poctivec atd. a to jak víme v základu dědíme. Navíc propagací své osoby na prezidenta opravdu příliš nežil jako ostatní snaživci. Normální slušný chlap. A že je mladší je v dnešní tvrdé době výhodné.

Ani jsem nevěděl, že jeho MAMINKA frajerka podepsala Chartu 77 jako jedna z prvních a současně jako druhá nejmladší !!! 
Patřila prvních 5 let k nejaktivnějším signatářům !!!  Nikdy nebyla mluvčí (z důvodu výchovy malých dětí). Jedna z opor Charty 77. Po samet.revoluci se nezapojila do politického dění a věnuje se rodině a svému povolání.

V.Vaněček

 

PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!