Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

2015 - PROBOUZENÍ Z KOMATU PO 25 LETECH


2015 - ÚŽASNÉ, KONEČNĚ SE PROBOUZÍME Z 25-LETÉHO KOMATU jako opět normální lidé a s úžasem objevujeme, že chceme žít jinak než dosud ! Co to bylo za šílenou dobu ? Ztráta lidství, vnitřního štěstí, hodnot, vztahů, minulosti, úcty a vůbec smyslu života.  Konečně (ale velmi pomalu) přestáváme zbožňovat a omlouvat kapitalismus a cítíme, že je to všechno jinak ! Hurá !!! 

Např. téma podnikatelů a zaměstnanců = privátu a státu : 
V Česku je módní pomlouvat a špinit zaměstnance. Třída podnikatelů (čti nadlidí) je v tomto zajedno. A světe div se, národ (čti masochisté zaměstanci) buď mlčí nebo přitakávají a mumlají o nenahraditelnosti pravice, pánů podnikatelů a soukromého sektoru. Jen pomalu se toto mění, většina lidí i těch na dně (60% domácností žije od výplatě k výplatě !) papouškuje, že to jinak nejde a vlastně bojují proti státu. 

V Česku jsou 3 skupiny zaměstanců :  
1/ Většina  - vykořisťovaná alá nevolníci. Škoda, že mají tak málo odvahy na vlastní názor a konání
2/ Menšina - vyrovnaně žijící a zodpovědně pracující pod slušnými zaměstnavateli
3/ Zlomek   - nemakačenků
Sám jsem byl vykořisťován na začátku 90 let vlastními kamarády podnikateli pro které jsem pracoval, proměnili se v úplná hovada a vychcánky. Na hodinu jsem s nimi skončil a přes totální bídu začátku 90-let (kdy jsem počítal kolik dostanu v sámošce za vrácené lahve a kolik koupím mléka pro děti či plen) jsem se vypracoval na samostaného úspěšného podnikatele.
Strašná devastující doba národa. Objektivně dodnes jsem kritický pro dosud vládnoucí ale již končící soukromou třídu. Jsme jako Anče, Kuba, Hajnej pod dementní vrchností Trautenbergem..... Od extrému socialismu ČSSR (největšího prdelolezce Moskvy) po skanzen středověkého kapitalismus.
Jsem nadšený, že vidím, jak po 20 letech nové totality se probouzíme z komatu. Bude poprvé vláda s normálními lidmi, poprvé od mých slušných známých se dovídám, že ten a ten člověk ve vládě bude fajn, že se s ním znají z práce !!! Program vlády je úžasný, ale jsme manipulovaní jednolitým pravicovým tiskem (k znechucování této vlády i prezidenta a vlastně všeho. Uznávám Zemana jako normálního chlapa a praktika - např. na Pražském hradě (na rozdíl od pitomů tam chodím pravidelně) s nadšením vidím Škodovky a zmizely ty depresivní Audiny a BMW. Ale kdo to ví ? Stejně jako odmítnutí zlatého péra na podpisy. Těším se na dokazování nabytí majetku 20 let zpátky ! Ukončení toku peněz přes Kajmany, zrušení zrůdných poplatků v nemocnici atd, atd. Ale čteme stále kecy o tom, že Zeman chlastá. Můj frajer táta, mladík z barikád 1945 a poté dříč stavějící v drsných končinách světa elektrárny se také na schůzích či oslavách líznul (měl totiž emoce) a blbci (často v práci nanic a nic po nich nezbylo) ho za to odsuzovali. Po 1989 vychcánci, kteří kdysi stáli fronty před Tuzexem na videa, které potom zvekslovali sousedům, mu začali kázat (!), že je odpad, protože byl od 1945 komunista. Vše je naruby ! Např. jediný zastupitel za KSČM mi na Praze dokáže odepsat k podnětu a všichni ti ostatní hovada jen čučí. Vše je opěčně, ale kdo má čas při tom vykořisťovaném makání do večera to zjistit ?
Poslední argumet o ekonomické důležitosti soukromého sektoru padl po nedávné krizi... Neoliberalismus jako další ideologie mající nahradit lidem víru končí a budeme vše napravovat.... Víru pomalinku přijímáme, mezikrokem je dnešní český "něcismus", jak říká Halík :-) Češi už neříkají, že nevěří v Boha, ale že věří v něco nad sebou...."
Těšíme se na podzimní komunální volby 2015, kdy z naší Městské části Praha 4 vykopeme stávající týpky (čti pravici). Dopisuji 2016 a poté 2020, že tak se také stalo ! 

Howgh  
Václav Vaněček - podnikatel nečeského typu  :-)
 
P.S. 2016 - potvrzuje se pozitivní ozdravný vývoj - podporujme ho, nenechme se ovládat zprávami od končících týpků z potápějících se jachet či na dluh postavených zámků 
P.S. 2020 - Úžas, OBRODA NÁRODA = STÁTU + LIDÍ  nyní hotova, radujme se !  
PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!