Pragos auto s.r.o. - pragos,škoda,veterán,veteráni,veterány,auta,renovace

Domů
VETERÁNI ŠKODA
 

MINDRÁK z KOLABORACE za SOCIALISMU


Dnes jsem jel Václavským náměstím a okolo sv.Václava je ostnatý plot jako VÝSTAVA OBĚTÍ NESPRAVEDLNOSTI.
Při bližším pohledu překvapivě  zjistíte, že se jedná JEN O OBDOBÍ SOCIALISMU. Nerozhodný 


= Proboha, mi se z tohoto období asi nikdy nevzpamatujeme ?!  Táhněte vy zamindrákovaní, většinou bývalí kolaboranti a dnešní hrdinové ve snadné době někam ! Kolaborace s Moskvou byla opravdu v ČSSR bezkonkurenční. Ale řada lidí vč. mě i rodičů se tak nechovala, tak si dejte dávku marihuany, panáka nebo čučte na svět dál jako diváci, ale vypadněte odsud ! Nemáte právo se tu motat a hanobit tuto symbolickou sochu. Svatý Václav by sám z vás zvracel z koně dolů na tuto masu....      

=  Proč nepřipomenout oběti celé naší minulosti ?

=  Zatím jsem zde viděl jen pravicové výstavy !

=  Pořadatelé těchto zoufalostí - nic jste ve vývoji světa nepochopili - měli byste varovat a bojovat proti současnému rozkladu, vykrádání duše národa, zlu,  relativismu, cynizmu, dorozkrádání dědictví od dávných předků.
Např. když jsem na Staroměstském nám. požádal pořadatele, aby ztlumili ten neuvěřitelný řev z mejdanu Hyundai (trvající zde 3 týdny ! ) sdělil mi chlap, že bychom měli být na druhou stranu vděční za to že jim tu montujeme auta !  Proboha to byl vůl... to snad ne, co se to tu děje !? 
Sv.Václav, Karel IV, Hus, Komenský, Němcová, Palacký, Rieger, Masaryk, Werich, Češi padlí za naši svobodu (vedle právě té kolaborující většiny), by se zhnuslili z části svých potomků, kteří se zde stali čumili dějin, cochcáky, sraby a přitom hrdými montážníky Korejců.  

Věřím, že slušní lidé, ne ovce, skuteční frajeři s pokorou, bojovníci, tvořitelé mají stejně navrch nad těmtio pseudohrdiny zabředlými v mindrácích. 

V.Vaněček    27.6.2012

PRAGOS
Na Strži 35
Praha 4 - 14000
Česká Republika
Návštěvy prosíme po email přípravě!