Domů
 

ARCHIV AKCÍ - nové shora

TRADIČNÍ VÝLET s PIKNIKEM - VŠFS + ČLENOVÉ PRAGOS KLUBU vč.dětí
 

 TRADIČNÍ VÝLET DO CHUCHLE S PIKNIKEM - VŠFS + PRAGOS KLUBU  9.10.2016 
Zkušený a souvislosti vnímající kamarád Radim Valenčík proděkan VŠFS má další milou vycházku, kam nás členy KLUBU PRAGOS POZVAL. Já Václav Vaněček za Klub nebudu (jsme v Amsterdamu), ale Radim se všech ujme. Pokud s sebou vezmete děti, budou nadšené.
ZAČNEME VYCHÁZKOU - navštívíme největší sprejerskou galerii v Praze, projdeme pod Barrandovskou skálou, lázněmi v Malé Chuchli, kolem kouzelné studánky, podíváme se do zajímavé přírodní ZOO v Chuchelském háji, navštívíme lesní dětský areál s houpačkami a dalšími atrakcemi. Dojdeme do Velké Chuchle. Trasa 5 km.
V CÍLI VE VELKÉ CHUCHLI v přírodě opečeme špekáčky a prozkoumáme blízké okolí s nádhernými výhledy.
NÁVRAT z nedaleké bus zastávky ve Velké Chuchli nebo přes Barrandovské sídliště tramvají. Vytrvalci mohou zůstat až do večera či pozdní noci. Autobus z Velké Chuchle jezdí často, spojení předám. Třeba bude i nějaká kytara. Jde se, i kdyby trakaře padaly!
Lze také dorazit autem přímo na piknikové místo 16:00 a parkovat pár kroků od pikniku - z Velké Chuchle, odbočkou na konci vsi k lesnímu hřbitovu, v lese asi 200m parkoviště.  VŠFS Radim Valenčík + PRAGOS KLUB

Václav Vaněček
klub@pragos.cz 736489297